Чарiвниця

Алена Скиба
Маленька   дівчинка  прикута  до лікарні,
 До білих  стін, звичайного   вікна,
Та  лиш   потраплять   до  її рук   фарби,
Вмить   стане чарівницею  вона,
На   білих аркушах  живуть  хамелеони,
Відважний  тигр,
Гомінкий   тукан,   
Монастирі   і ріки,
Місто   й гори,
Сильнішим    за  хворобу   є   талант,
Адже   його  не можна   зруйнувати,
Хворобою  і  болем   відсікти,
Талант   дає  бажання не  здаватись,
На перекір   всьому, 
та попри   все,
І    лікарі   заходять   не  в палату,
В   чарівний  світ,
Безмежний  світ   ідей!
17.03.2018