Жемчужина 68

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 68

Мир людей похож на мир животных,
Суть его я вижу в неглиже.
Среди душ безнравственных и черных
Трудно выжить праведной душе.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 68

Світ людей на світ тваринний схожий,
Суть його бридка без паранджі.
Серед душ потворних та безбожних
Тяжко жити праведній душі.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА