Бозор

Рахим Карим
Отамни кўргандир бу бозор,
Онамни кўргандир бу бозор.
Кўпларни кўрган у тарихда,
Оламни кўргандир бу бозор.

Кўксида миллионлаб ;адамлар,
Сотилар писталар, бодомлар.
Фа;ат йў; мен билган одамлар,
Отамни кўргандир бубозор.