Я кохаю

Катя Брик
Я кохаю тебе до без тями,
Без претензії на взаємність,
Колись все це було вже з нами,
Відчуття та суцільна єдність

Я кохаю тебе так віддано,
ні за що, а скоріш всупереч
Ці стосунки яскраво зіграні
Крім останіх мабуть порожнеч

Я кохаю тебе неймовірно
Не гадала,що вмію так
Так слухняно і так покірно,
Тільки шкода, поганий смак...

На жаль.