Песенка 2.. Там зозуля кукувала на г лл..

Аленка Соловьева
Там зозуля кукувала на гіллі,
Що тебе за все життя не дочекатись,
Але не повірила я їй бо хотіла все життя тебе кохати,
Там зозуля кукувала на гіллі,
Про мої літа поодинокі,
Але не повірила я їй бо хотіла все життя з тобой прожити,
Там зозуля кукувала на гіллі,
Пісню так заводила тоненько,
Що нам доля випала одна,
Але маєш ти і доньку й жінку,
Там зозуля кукувала на гіллі,
Що мені з тобой не бути зовсім,
Але не повірила я їй бо тебе кохати хочу й досі.
              (21,16
               15-е,02-е,2018)