Про справжн

Анна Куприенко
Треба бути справжньою попри всі завади
Розуміти треба,що найбільше
варте.
Треба не втрачати власного
обличча,
гідності та розуму-це нам завжди личить
Здобувати-важко,легко-віддавати.
Не скупись на щирість,щоб
не бідувати.
Іноді спокуса хоче побороти
Цим не переймайся-краще до роботи.
Хай не зрадить серце,ані розум й тіло.
З часом спокій вартий ніж те
"своє діло"
Балачки з плітками- марнування часу:
А це те ,що тане навжди,відразу.
Треба бути справжнім ,мати розсуд свій,
То й проблем поменьшає та сумних подій