618. Токмак

Нина Шохова
        В краю рожевих мрій,
        Степів,що родять жито....
        Стоїть Токмак!Ти любий мій!
        Ти сонця промінь в літо!

        Душі тут простір,благодать,
        А серце ритму тут не збавить.
        Усе кохання щоб шануючи віддать,
        Та місто,навіки в вірші прославить!

        Ти юності моєї,непростої,
        Що канули часи її в літа!
        І пісні соловїної дзвінкої,
        Моя шановна радість золота!