Повернення до життя

Виктория 75
Темне нестерпне коло
У чудернацькому домі.
Суміш страхів і болю –
Всі відчуття підсвідомі.

Десь мерехтить доріжка –
Білі халати навколо.
Холод нестерпний в ніжках.
Не розірвати це коло.

Треба прокинутись враз –
В мандрах вже довго блукаю.
Котрого відліку час –
Як повернутись – не знаю.

Певно, долоні тепло,
Дотик ласкавий,знайомий.
Він відганятиме зло.
Знову розбудить свідомість.

Зараз прокинусь, негайно!
Чую, ти поряд, коханий!

19.03.2018