Роздылы, Васыльку, горэ!

Васыль Брыль-Кобзар
Там о вбылы скрыпаля ж

Там забылы на Вкраjіны,
Гоj, да шо вы, шэ вчыра ж
Молодого паразіта j
Заховалы зразу, ваj!

Ну, от  звоныть мні вжэ j квітка:
Подылы мні горэ, га!
Бо програлы выборы’ мы ш:
Мыша выбрала зном гразь.

Да ты шо там!? Ты дывылась
Щэ j, ек былы Васілька?
От пак донька! Так футбол жа, х!..
З Марадонаj грае Сашк.

Мы учора сів на ковдрах
Та j но j думав, как жэ так
Помолытысь, шоб патрона
Ны загнала в гільзу мразь.

Провіденья ждала 7ка!?
Ха! Ну-да, бо ж Бог і бач,
Шо ныкэчы злізуть с пэчыj
Да і влуплять сморкача.

Навалылысь всі навалом:
Да боjкот обЯвым вам!
Ну, і шо лысь – ззілы морквы?
Ох, Ты, Господі, пробач.

Будэ дыво, колы кыла
Раптом-вдруг злытыть сама вж.
Ну, замену прыгляділа зь
Молодая саранча.

...подывысь жэ, ек Мыкытка
Свое салко да сховал