Березень

Дмитрий Погребняк 555
Зима збрехала поки що залишилася
та сніга намело по самі п'яти
вона з весною на право першості сварилася
та не хотіла в поспіху тікати...
І понасипав кучугури на краю дорозі
недбало припорошило лише лід
природі ще прийдеться дубіти на морозі
очікувати від пустунки новий хід...
А поки що залишилось весну чекати
хоча вона від сплячки розбудило серце
скоро настануть дні різнокольорові і строкаті
і сонце припече...життя джерельце...