Я дякую за все тобi мiй любий...

Светлана Камышная
Я дякую тобі за все мій любий!
За наші ранки з кавою що любим,
За наші вечори де тісне коло,
Де Ти і Я, і котики навколо.
За спілкування, задушевні миті,
Що ми відверті разом,
І відкриті.
За те що ми духовно поєднались,
І що життя на двох у нас дісталось.
Найщасливіша я у цьому світі,
І я ціную ті часи і миті!
Як разом ми проводимо у двох,
Ціную все! Хай береже нас Бог!