РИТА ОРА укр

Валерий Квачев
РІТА ОРА

Валялась біля моря
співачка Ріта Ора.
Лежала на камінні,
як нові сто рублів.
Вона б замерзла скоро
й могла би бути хвора.
Та я вкрав вдома штору
накрив її й пригрів.

В холодну року пору
забули Ріту Ору.
(Мабуть були мажори
і їм - не до пісень. )
А я дістав "Кагору"
і пляшку відкупорив...
й удвох ми під забором
співали цілий день.

Нас чули перехожі
і дрижаки по кожі
ловили і хрестились,
коли був перебор.
А ми так захопились,-
вокалом підкосили
оте, під чим сиділи.
Не витримав забор!

Нам так аплодували,
коли нас двох дістали.
На виклик приїзжало
начальство з МНС!
Забор у депутата
(ще й половина хати)
від нашої "сонати"
звалився - геть увесь.

Співачку Ріту Ору
побачу я нескоро.
Відправили за море -
пропав навіки хор.
Мене ж із-під забору
швидка забрала вчора.
І вже не відпускають,
бо в них є теж забор.

Та в мене є надія,
що всеж колись зумію
здійснити свою мрію
й опівночі втекти.
Й на "Голосі країни"
гасити Меловіна,
бо він і піаніно
згорять під три чорти!

ВК березень 2018 ХерСон