Я, завдяки тобi, дiзнався

Владимир Багарт
Я, завдяки тобі, дізнався - є
В душі у мене місце для кохання
І це чудове відкриття твоє
Нового приводом тепер стає прохання

Навчи мене парити в небесах
Завжди, душею поруч десь з тобою
Щоб не втрачати тебе в голосах
Кричущих на площах без перебою

Потрібно мало, що-життя удвох
Тепло душіі, та ніжний дотик тіла
І щоб ніколи не залишив Бог
І ти мене, як я тебе, хотіла.


#навчи  #мене  #парити   #небесах  #відкриття  #твоє  #кохання  #тобі  #дізнався
#кричущих  #площах  #перебою  #ніжний  #дотик  #тіла  #душею  #поруч  #десь  #тобою