ишдан эсон-омон чи иб олдизми?

Рахим Карим
Бормисиз, ёронлар, эй, замондошлар,
Ердошлар, ;ондошлар, азиз юртдошлар.
Нотаниш, танишлар, ;ой, миллатдошлар,
;ишдан эсон-омон чи;иб олдизми?

Олиб ;ўймадими кўксингиз сову;,
Келмадими дарду аламлар ёву;?
Бўлсин барчангизга Янги кун ;утлу;,
;ишдан эсон-омон чи;иб олдизми?

Исси;миди бола тўла уйингиз,
Юмшо;миди ;ишдан чи;;ан жойингиз?
Етарли эдими нону чойингиз,
;ишдан эсон-омон чи;иб олдизми?

Со;лом кўрганимдан бахтиёрдирман,
Шодон кўрганимдан бехавотирман.
Сизни кўп со;инган ушлик шоирман,
;ишдан эсон-омон чи;иб олдизми?