Аёлни сев юраги учун

Рахим Карим
;ўши; учун матн

Аёлни севмагин кўзлари учун,
Аёлни севмагин юзлари учун,
Аёлни севмагин сўзлари учун,
Аёлни севсанг, сев юраги учун!

Аёлни севмагин сочлари учун,
Аёлни севмагин ;ошлари учун.
Аёлни севмагин нозлари учун.
Аёлни севсанг, сев юраги учун!

Аёлни севмагин лаблари учун,
Аёлни севмагин анбари учун.
Аёлни севмагин га;;ари чун.
Аёлни севсанг, сев юраги учун!

Аёлни севмагин сурати учун,
Аёлни севсанг, сев сийрати учун!
Аёлни севмагин ;омати учун.
Аёлни севсанг, сев юраги учун!