Аразингиз

Рахим Карим
;ўши; матни

Аразингиз асрга татигулик,
Шунча ;ам бўларми ахир ма;рурлик?
Бу нозми, фиро;ми, балким, ўжарлик,
Бир томчи ;онимдан кечинг, маликам!

;ўлимдан келмади яхши куёвлик,
;адемай чи;ади куттирган ойлик.
Рўмолни олайлик ўша чиройлик,
Бир томчи ;онимдан кечинг, маликам!

Бунча ;из;онасиз мендан васлингиз,
Аста ўтиб борар гулдай фаслимиз.
Кўпайсин аввало фарзанд, наслимиз,
Бир томчи ;онимдан кечинг, маликам!

Сиз айтган либослар бир кун топилар,
Уйингиз кўрсангиз кўнгил очилар.
Зиёфатга боринг – араз ёзилар,
Бир томчи ;онимдан кечинг, маликам!