Поэт - он наших дум ловец. Лидия Скрипка

Ольга Кайдалова
"Поет чужих думок ловець" На Манжетах Вишиванки

Поет в поезії – знавець.

Весни куратор і співець,

Чар наполегливий творець,

І лікар втомлених сердець…

Космічних далей посланець,

Поет – чужих думок ловець.

Душі божественний митець,

Від сонця світлий промінець.

Частій – знедоленим борець.

У різних сферах фахівець.

Поет: і світоч, і взірець,

Насамкінець поет – мудрець.
----------------
«Поэт – он наших дум ловец» Лидия Скрипка (по мотивам произведения Т.Шевченко)

Поэт в поэзии – знаток,
Весны властитель и певец,
Чудесник рифм, красивых строк,
И врач измученных сердец…

Посланец космоса для нас,
Поэт – он наших дум ловец,
С сияньем солнышка из глаз,
Души божественный творец,

И часто он – в стране борец,
И в разных сферах мастер он,
Поэт – и светоч, и мудрец,
В литературу он влюблён..(21.03.2018)