От ноты ДО до ноты СИ

Марат Школьник
Жизнь - это Небо и Земля,
От ноты "ДО" до ноты "ЛЯ".
Решают всё на небеси,
Дойдёшь ли ты до ноты "СИ".

А может сразу после "РЕ",
Лишь пустота и здесь тире.
Курс в жизни правильный возьми, -
Подарком будет нота "МИ".

Жизнь - пьеса, мы играем роль:
Ты выбрал "ФА", тебя ждёт "СОЛЬ".
В жизнь свет, гармонию неси
От ноты "ДО" до ноты "СИ".

*** укр. версія ***

Від ноти "ДО" до ноти "СІ"

Життя - це небо і земля,
Від ноти "ДО" до ноти "ЛЯ".
Вирішують на небесі,
Чи дійдеш ще до ноти "СІ".

А може зразу після "РЕ",
Все прірва пустки забере.
Шлях обираємо самі, -
Й надія подарує "МІ".

Життя - це п'єса, граєш роль:
Ящо ти "ФА", то вже не "СОЛЬ".
Вклонись гармонії й красі
Від ноти "до" до ноти "СІ".