Минула нiч лише минула нiч

Катерина Жебровська
Минула ніч – лише минула ніч…
Чиїсь слова крізь тишу сновидіння…
Живий вогонь з зірками віч-на-віч…
І глибина Небесного склепіння…

Минула ніч… Чарівне забуття…
Минуле залишилося минулим…
Дороги долі… Досвід… Сприйняття…
Відтінки відчуттів у час згорнулись…

Минула ніч для когось відбулась
Теплом торкань, надіями пробуджень…
Між Небом і Землею – пустота,
Що со-Творяє промені потужні…

19.03.2018