палкими стусанами Стуса...

Александр Боровенский
***
палкими стусанами Стуса
стенали строгими плечима
палками пробували вина
моя провина тече по вусам
тече по спині
пальці в слині
перегортай мою сторінку
залиш свої уподобання
тобі подобається, синку?
передавай усім вітання
хто там тебе читав на ринку
підеш із хати до світання
на руки як в дитинстві мамі
чи попід руки...
щур покида човна останнім
щербато надгриза шторінку

зустрінемося на світанку

21.03.2018