Эпиграммы. Цветочная

Михаил Михельзон
                Из  сборника  Речитатив.




                Эпиграммы.


                Цветочная.



               
                Мир  жалок,
                Без  претензий   –
                Фиалок
                И   –   гортензий !


                <  2018  >
                Нортбрук. Иллинойс.