Feel our eyes...

Алексей Тихонравов
Feel our eyes into your eyes.
Feel our soulless in your emptyness.
It's outrageus ravenous star.
Are you understanding? We are.

______________________________
Artwork: Figure with Black Cap, 2009, by Ray Donley