Пристрасть

Дмитрий Погребняк 555
У тебе очі горіли як скажені
як шампуром з язиком нанизала поцілунок
на мене провести захотіла враження
і кликала душа Кохання на порятунок...
Та від твоїх обіймів по тілу аж свербіж
ти в танці живота східному звиваєшься
цим з пристрастю встромила в серці ніж
здригнувся я як у пісні той співається..
І впав я як сп'янілий біля твоїх ніг
пощади благаючи з поблажливостю я просив
у відповідь я чув завзятий сміх
і зрозумів-я опинився в полоні жіночої краси...