Себя менять не буду я

Сладко Говорилкина
Себя менять не буду я
Ведь знаю, любишь ты меня
Такой, другой, любой - не важно.
А ты - порядочный, отважный,
В моих глазах всегда герой.
Все очарованы тобой.
Родителям ты сын достойный,
А младшим - сильный покровитель.
С тобою радостно, спокойно,
Мой навсегда Ангел-хранитель.

I will not change myself.
I know, you love various me
Whichever I was - it does not matter.
You are decent, brave,
You are always a hero in my eyes.
Everybody is fascinated by you.
You are a worthy son for your parents,
You are a powerful protector for a juniors.
It's joyfully, quietly with you,
My Guardian Angel.