Демер

Гулья Мисриханова
 Давамариз , шад мехъер дустар
Ша чна кутан  демер дустар.
Гурлу хьурай чи межлис дустар.
Лезги макьамрал илис дустар.

Прип.
 Адетар кьан вине
Чи ван гьатрай хуьре
Гурлу хьурай капар
Шад макьам ягъ , уст/ар.

Ц1ийи сусаз килига дустар
Лезгинкадал илига дустар
Чина аваз рагъни , экв дустар
Акъвазнава Наврузбег дустар.

Демер я къе чи хуьре дустар
Чамни свас твазва рекье дустар.
Дагъвийрин хъсан хесет я дустар.
Бубайри чаз , тур адет я дустар.

Чи мягьледиз ша вири дустар
Кьуьзуьбурни я , къе, дири дустар.
Кьуьл ийиз гьазур хьухь, куь дустар
Гатфари хьиз , цуьк ая рик/и дустар.

Къарсурин чна лезги чил дустар
Дамах гваз кьан вине , кьил дустар.
Гзаф жедайвал демер хуьре
Мехъер хьурай гьар садан к1вале.