Юля Док. Мне достаточно лишь взгляда. Рус. Бел

Максим Троянович
Мне не трэба  нават  засада,
Бо ты хлусіш так марнатраўна.
І адкуль на табе  памада
На шчацэ, што ўтойваў яўна?
 
Мо марнуем час, як няўдалыя.
Ты бадзяешся, дзіва, бы птах.
"Паглядзі!" - я ўжо сёння сталая, -
Я расла ў цябе на вачах.
 
І не бачу розніцы заўзята
Ў тым, што і не вельмі ты харошы,
Кожны дзень з табою-гэта свята,
Гэта музыка, эмоцыі і грошы…

  Перевёл Максим Троянович