Ювiлеi - укр. мова

Марат Школьник
Ювілеї, ювілеї...
Їх несе ріка життя.
Все від доленьки, від неї -
Щастя, радість, сенс буття.

Ювілей роки збирає,
За святковий сяде стіл.
Сам бува не пригадає,
Всіх пригод, амурних стріл.

Все минає, все минає,
Не вертає ні на мить.
Ювілей нас вже вітає,
А наступний десь летить.