Розмова з дружиною

Владимир Владимирович Суховеев
–Вже з’явились крипто гроші,
Кажуть, дуже вже хороші:
Заради біткоїна
Навіть, злочин скоєно!
Що я зможу ще продати,
Щоби хоч один придбати?

–Тарганів із голови
Ти побільше налови,
Продаси – і будеш мати
Ту валюту – до зарплати!
Ти вже раз в афері був:
МММ – давно забув?