***

Рахим Карим
;а; гапни ;еч ;ачон айта кўрмагин,
;аттоки ўзингнинг ту;;ан онангга.
Адолатни одам кўтаролмас жим,
У о;ирлик ;илар ёру; оламга.

Но;а;лик кўрсанг ;ам индамай ўтгин,
Ми; этмай яшагин, ичингга ютиб.
Бу дунё но;а;лар учун ;урилган,
Чур; этмай оламдан кетавер ўтиб.