Роздуми...

Надежда Лашина
Вкрились зеленню поля…
То зросла озимка,
Захитались тополя…
Їх торкнулась пилка.
У повітрі морозець
Носика лоскоче,
А доярка у хлівець,
Сіно пхне охоче.
Не злякає нас зима
І нова реформа,
Доки у хлівці кульга
Марточка – корова.
В клуб зібравсь сільський народ,-
Весело живеться!
Доки родить огород,
Хохол не здається.
До останньої кози
Україні жити,
Не втікати ж від грози,
А перетерпіти.
Доки хрюкає “Василь“,
Мекає “Поліна“,
Не помре вкраїнський стиль,
Не зітре коліна.
Крила різали не раз,
Щоби не злетіти.
Доки є селянський клас -
УКРАЇНІ ЖИТИ!!!???