Украинский Гарик 493

Владислав Красса
Український Ґарик 493


За мотивами І. Губермана

Ґарик — це не музики привіт,
Це є жарт, запЕчений в банальності.
Грілкою він ляже на живіт,
Хворий на нетравлення реальності.