бездарнiсть пустоти

Костянтин Баран
бездарність думок,
життя спливає в пустоту.
для когось краще рок,
а хтось любить попсу.

шалені дні летять,
і кожен рік в пусту.
не треба повторять
помилку ту саму.

прийми все як вже є,
 і крок зроби вперед.
то Доля заграє,
не вивчив ти предмет.

не варто жити зря,
коли душі політ,
зупинить лиш кря-кря
жартую, все  - привіт!