17. Святий-Миколай-!!!

Владимир Беспаль 2
Коли починається свято-19-грудня
До нас приходить-Святий Микоай
---------------=-------------------
До нашої- Приходить-оселі
До столу-Святий Миколай
Просипайтеся-Любі малятка
Дарунки -Від нього приймай
------------=------------------
Хто слухає-Маму і Тата
І рано раненько встає
Святий Миколайчик-Приходить
Під подушку-Цукерки кладе
------------=----------------
       Музика-Для нас-Ти грай
     Приходить-До-нас-Миколай
   Радіє уся -Дітвора
До нас Зима-Сніжна прийшла
------------=--------------------
Петрик-Марійка-Ігнат
Швиденько-Виходят у сад
Будемо гратись в снігу
Бабу-Ліпить-Снігову

Кружляють-до- долу Сніжинки
Снігом-Зима-заміта
Для нашої-Галі й Маринки
Зимняя-Радість-Прийшла

      19.12.20-17.Р.4/20.