Все не просто - укр. мова

Марат Школьник
Люблю українську природу,
Гарячий борщ, холодну воду.
Ще більш люблю жіночу вроду,
Жагучий погляд і пригоду.

Осина талія і груди -
Кого з чоловіків не збудить?
Але якщо не знаєш броду,
Не лізь, звичайно, у пригоду.

Артистам треба повні зали.
Героям - слави п’єдестали.
Всім нам потрібні темні ночі, -
Там світяться кохані очі.

Розповідав це тато сину,
Тримаючи зігнуту спину.
Старому було дев’яносто,
А в цьому віці все не просто!