Недосвiт

Поэт Закарпатья Василий Галас
Знову недосвіт.
Зимна мана.
Досі не має
міці весна…
Сонячні миті –
досі як мить.
Ледь звечоріє –
миттю зимить…
Криги ламкої
леза сторчма.
Скрізь там де віти –
біла кучма…
Протистояння
дій і бездій…
Боре недосвіт
силу надій…

Березень 2018