Корабель надii - укр. мова

Марат Школьник
Усе що було й буде - все минає,
Дарована нам небом кожна мить
Що буде далі, - це ніхто не знає,
У спалахах надій життя летить...

Що ювілеї – це здобутки й втрати
Їх підсумовує звичайно час
Все що розкидав треба позбирати, -
Олімп, Парнас чекають, мабуть, нас!

Пливе світами корабель надії,
Стоїш на ньому за штурвалом ти,
Все буде добре, вірь  здійсняться мрії,
І досягне твій корабель мети!