Тишината

Росен Русев
Тишината
Автор: Р. Русев                х

Тишината от раздялата.
Приключването.
От нещо непонятно,
мълчанието тръгнало от никъде,
без погледи, без думи,
без понятия.
Бездумните
отписани заклятия
във вярност и любов,
заминали си без покритие.
Пристигналата тишина,
непитаща, дали ти е удобно
да опиташ...
Красивото мълчание
на тишината.
останала завинаги
сама...
Бездумна, търсеща
и нямаща си никой...
Когато стъпките
не търсят нещо ново,
не търсят друмите,
по които сме преминали...
А търсят просто
ТИШИНА...