Мнемотехника для детей, английский - Времена года

Юля Годлевская Английский
мнемотехника, видео https://www.youtube.com/watch?v=YfMUHRy4-bU

Мнемотехніка - методика, яка дозволяє запам'ятовувати великі обсяги інформації при мінімальних витратах. Запам'ятовування не механічне, короткочасне, а образне, творче, за допомогою ігрових прийомів.

 Я в ботах іn autumn стрибнув у калюжу,                ботах іn отм               
 Дме вітер in winter та я не боюсь                вітер in вінте               
 Я сало in summer люблю куштувати,                сало in саме               
 In spring за рослинами добре дивлюсь