ЯКБИ...

Сергей Симутенков
Якби ти не була на вигляд, як пацанка,
То я б, можливо, в тебе закохався.
Бо я люблю жіночність уже зранку,
І цій жіночності я повністю б віддався.

А ти якась не зовсім зрозуміла,
Ти трохи дівчина і трішки – пацанятко.
Якби ти краще бути дівчиною вміла,
А не якимсь нахабним кошенятком,

Можливо б, ми знайшли з тобою мову,
Можливо б, навіть спільні інтереси.
Можливо б, я підтримав би розмову,
Якби ти не звалила до Одеси.

Ти любиш всіх – і хлопців, і дівчаток,
І любиш навіть там якогось Бога.
Я б міг світанки із тобою зустрічати,
Та знову розійшлась наша дорога…

23.03.2018