А. Вознесенский. Романс. Пер. На англ

Игорь Скрягин
Запомни этот миг. И молодой шиповник.
Remember moment this and also a young brier,

И на Твоём плече прививку от него.
And on your shoulder prick as warning made from that.

Я - вечный Твой поэт и вечный Твой любовник.
I’m your eternal bard and your eternal lover,

И - больше ничего.
And nothing is at end.

Запомни этот мир, пока Ты можешь помнить,
Remember now this world as long as you can do it,

А через тыщу лет и более того
And in a thousand years and maybe furthermore

Ты вскрикнешь, и в Тебя царапнется шиповник...
Will you cry out when a brier will once you hit...

И - больше ничего.
And nothing is in whole.