Вин и Вона

Грегори Карабаза
Вона сказала: вже досить...
Але ж бьє нас самотність.
Дістає аж до краю,
Де над прірвой літаю...

Вона скаже: замало...
Часу нам разом мало.
Не потрібно так мало,
Але ж так - я кохаю...... ))

(27.03.15)