Батьки

Грегори Карабаза
Мені вже не чекати тих дзвінків,
і не тримати у руках конверта.
У пелену змішалися роки,
бажання, сум і біль в віршах поета.
І лише інколи ще там лунає сміх,
є теплі і міцні обійми рідних.
І не любити їх це справжній гріх -
я не залишу їх в потьмах, огидний...
(19.12.2014)