лиш тебе

Дмитрий Град
Любий, все зроблю для тебе!
Пригорни до себе
В цей казковий час!
Люба, зірку, якщо треба,
Я дістану з неба,
Щоб вогонь не згас?!
Любий, справжній подарунок –
Полум’яний поцілунок, твій жагучий поцілунок -і твої палкі вуста!
 Любий, справжній подарунок -
Твій жагучий поцілунок,  полум’яний поцілунок, що на всі наші літа!
ПР:Лиш тебе я підійму до небес!
Лиш тебе, доле ти моя!
Буду я палко кохати тебе!
Прославляти святе я твоє ім’я!

Любий, я про щастя мрію!
Ти, - моя надія! Ти, - моя любов!
Люба, все зроблю для тебе:
Підійму до неба,
Зацілую знов!
Любий, кращий подарунок –
Полум’яний поцілунок, твій жагучий поцілунок, злети в небеса!
Любий,справхній порятунок -Твій жагучий поцілунок, полум’яний поцілунок той, що не згаса!
ПР:Лиш тебе я підійму до небес!
Лиш тебе, доле ти моя!
Буду я любити палко тебе!
Прославляти святе яюди твоє ім’я!