Новий рiк вже пройшов

Дмитрий Погребняк 555
Змащувала ти лижі салом
але ж на календарі давно весна
і за цим нехитрим ритуалом
ти була якась безрадісна...
І ялинка з січня ще стояла
ще горіла вогнями різнокольровими
ти дивилася у вікно та і куняла
насолоджувалась снежинками...паперовими...
Серпантин висів колом як соплі
новорічний дощик шелестів
вирішив прибратися у хаті я поволі
навіть пальці на удачу я схрестив...