Украинский Гарик 494

Владислав Красса
Український Ґарик 494


За мотивами І. Губермана

Як подорослішав — відкрив,
що можна плакать або злитись,
та всюди тьма і пик, і рил,
а всіх несхожих б'ють по лицях.