Снiг падав тихо за вiкном

Владимир Багарт
Сніг падав тихо за вікном,
В кімнаті панувала тиша
Ми захопилися кіном,
Де він листи коханiй пише

Любов, це птах, писав він їй
Безмірно чуйний, полохливий
Це втілення чарівних мрій,
Бажання океан бурхливий

Любов не головне, дарма
Час без любові - марнотратство
Прийде за восени зима
А все розтрачено багатство