Горизонт

Андрей Гузий
Моя мета взяти першим,
Моя мета бути першим.
ТвоI бажання - велика сила,
Зморшкою на повiках - розправлять вiтрила.
Йдуть до горизонту нашого щастя - блукають,
Але я з тобою - лиш тебе я кохаю.