рик гуллари

Рахим Карим
У ипга тизилган дурга ўхшайди,
Ё оппо; садафми, нурга ўхшайди.
Йў;, новдадаги сурурга ўхшайди,
Ўрик гуллари маржонга ўхшар...

Чў;да очилган бодро;;а ўхшайди,
Шохга тизилган чиро;;а ўхшайди.
Иш;дан яралган титро;;а ўхшайди,
Ўрик гуллари маржонга ўхшар...

Дарахтларга ;ўнган ;орга ўхшайди,
Марварид шода, туморга ўхшайди.
Новдадаги пахтазорга ўхшайди,
Ўрик гуллари маржонга ўхшар...