А. Вознесенский. Знай свое место... Пер. на англ

Игорь Скрягин
Знай свое место, красивая рвань,
Stay on your place you, a beautiful scamp,

Хиппи протеста!
Hippy of protest!

В двери чуланные барабань,
Knock on the door of boxroom like a drum,

Знай свое место.
Stay on your point place.

Я безобразить тебе запретил.
It is forbidden by me to make jazz.

Пьешь мне в отместку.
But you drink hard still.

Место твое меж икон и светил.
Place yours between is both icons and stars.

Знай свое место.
Execute my will.