***

Рахим Карим
Одамларни ўнгламо; керак,
Одамларнинг ;алби бузилган.
Замонани тузатмо; керак,
Юрагининг зарби бузилган.

;илар ишни ;илиб ;ўйди бот,
Ўпкаси йў;, ;иссиз и;тисод.
Маънавият чекмо;да фарёд,
Жарга ;улай дейди одамзот.

;афлатдан уй;онинг, шоирлар,-
Инсон кўнглин му;андислари.
Мал;ам бўлсин ру;ий дорилар,
;а;нинг ;уръону ;адислари.

Дунё ;авф остида питирлар,
Юрагини у;аланг тезро;!
Дудо;ига шеър пуфланг, башар
Яшамо;и даркор бар;арор!!!